Cégünkről

Sonos® megteremtette a Wireless HiFi System-et:  vezetékmentes HiFi rendszer, lejátszók beépített hangsugárzórendszerrel és audió készülékek, amelyek lehetővé teszik a kedvenc zene streamelését az otthon minden helyiségébe, a legjobb hangminőségben. Mi több, a digitális zenetárak lejátszása végett a Sonos kínálja a hozzáférhetőséget több millió zeneszámhoz és rádióállomás ezreihez a partner zenei szolgáltatói révén az egész világon.

 

2002 évben Sonos egy célt tűzött ki maga elé –  új, otthoni szórakoztató  eletronikai készülékek létrehozása, amelyek helytállnak a digitális korban. Az ötlet egyszerű volt: zenével, hanggal betölteni minden otthont és újra izgalmas élménnyé varázsolni a zenehallgatást. Sonos lehetővé teszi, hogy a zene minden rajongója hallgassa a kedvenc dallamait  vagy akár a világ összes zenéjét otthona bármelyik helyiségében kiváló hangminőségben. Sonos fáradatlanul keres újabb és újabb műszaki megoldásokat, fejleszti a legmodernebb szoftvereket és szoftverfrissítéseket, tökéletesíti a termékeit és új megoldásokat kínál, hogy a Sonos-termékek használata szüntelen örömöt okozzon a használói számára.

 

Sonos Inc. székhelye kaliforniai Santa Barbárában található, több irodáival nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Hollandiában, Nagy Britanniában, Németországban, Kínában és Malajziában is jelen van. A Sonos-termékek több mint 60 országban kaphatóak.

 

Kapcsolat

Horn Distribution [HU] Kft. a Sonos-termékek kizárólagos hivatalos forgalmazója Magyarországon.

HORN DISTRIBUTION [HU] kft.

Ady Endre ut 28
1191 Budapest
Tel. +36 1 347 00 20
Fax +36 1 347 00 21 

E-mail: horn@horn.eu
www: http://hu.horn.eu