HiFi hangzás
TV készüléke számára

A modern és ultravékony tévéd hangjának a minősége nem olyan mint a képé? Itt az ideje létrehozni egy igazi házimozit a zene szerelmeseinek.

A PLAYBAR egy egyszerű optikai kábel segítségével kapcsolódik a TV-hez, minek köszönhetően csatlakoztatása nagyon egyszerű.

NÉZZE MEG A FILMET

 • PLAYBAR
  Kifinomult, egyrészes tervezés

  Az egy elemből álló PLAYBAR-t úgy terveztük, hogy ne zavarjon a TV közelében. Matt szövettel vontuk be és alumínium felülettel díszítettük. Helyezze el TV-asztalán vagy szerelje falra a TV közelében.

 • PLAYBAR
  A borítás alatt. Mély, gazdag hang.

  A PLAYBAR másodpercenként 24 millió műveletet végez, amely mindegyik hangsugárzója számára lehetővé teszi a hang pontos adagolását, elérve így a tökéletes egyensúlyt. A PLAYBAR hat közép-mélysugárzóval és három magassugárzóval rendelkezik. Továbbá a bal, valamint a jobb hangsugárzót úgy helyeztük el, hogy a lehető legszélesebb hangteret biztosítja.
  A kilenc D osztályú erősítőt tökéletesen hangoltuk, hogy ideálisan passzoljanak a hangsugárzókhoz és a készülék akusztikus szerkezetéhez. A Night Mode éjszakai üzemmód úgy vezérli a hangot, hogy a család ne ébredjen fel.

 • PLAYBAR
  Elhelyezés

  A TV alatt és a falra szerelve is jól hangzik
  A PLAYBAR beépített gyorsulásmérővel rendelkezik, melynek köszönhetően meghatározza elhelyezését és ennek megfelelően végzi el a beállításokat. Ennek eredményeképpen elhelyezéstől függetlenül mindig a legjobb hangzást éri el.

 • PLAYBAR
  Csatlakoztatás

  Könnyedén csatlakoztatható TV készülékéhez, hogy mindent lejátszhasson.
  A készülék egyetlen optikai csatlakozójának köszönhetően a Blu-ray lejátszóktól kezdve, egészen a videójátékokig, kábel TV dekóderekig és egyéb hasonló berendezéskig a TV-hez csatlakoztatott összes forrással működik. Továbbá szinte minden népszerű audió formátumot is kezel. Beleértve ebbe a TV, a Dolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1 és PCM formátumokat is.


 • A hang, melyet nem lehet kihagyni.

  A televíziók azon több mint 70%-a számára tervezték, melyek nem az otthona falaira lettek felszerelve. Az akusztika követelményeihez igazított, vezeték nélküli és vékony teste erőteljes hangzást nyújt a TV alatt állva.


 • A hangzás új terjedelme

  Hangszórórendszer tíz meghajtóval

  Hat középsugárzó, három magassugárzó és egy mélynyomó meghajtó – mindezeket kifejezetten erre az akusztikai megoldásra tervezték.


 • A TV hang új megközelítése

  A PLAYBASE a legújabb Sonos házimozi hangszóró, s ugyanakkor a legvékonyabb is - csak 5,84 cm-es (2,3 collos). PLAYBAR ÉS PLAYBASE - mindkét megoldás az Ön TV-je számára készült, így Ön a legjobb megoldást választhatja a nappalija számára.


 • Könnyű telepítés

  • Csak két csatlakozó kábele van – az egyik egy tápkábel, a másik pedig a TV csatlakoztató kábele.
  • Együttműködik az Ön tévékészüléke távirányítójával
  • A max. 34 kg-os (75 fontos) TV-készülékét biztonságosan rá tudja helyezni, manapság szinte minden lábakkal rendelkező TV-t.
  • Hasonlóan a népszerű PLAYBAR-hoz, párbeszéd minőség javító funkciót és éjszakai üzemmódot is kínál.
  • A Trueplay rendszerrel hangolhatja a hangját, függetlenül attól, hogy hol található

SUB
Erőteljes basszus hozzáadása

A SUB hozzáadása után házimozi rendszerében átérezheti az összes harcjelenetet és meghallhat minden alacsony frekvenciájú hangsávot filmnézés és zenehallgatás közben. A különleges „force-cancelling” szerkezet kiküszöböli a rezgéseket és határtalan hangot biztosít a SUB számára, függetlenül attól, hogy állva helyezi el vagy kanapéja alá csúsztatja.

SURROUND SOUND
Vegye körül magát 5.1-es térbeli hangzással

Engedje meg, hogy az Önt körülvévő hang által nyújtott érzelmek magával ragadják. Tapasztalja meg a legújabb filmek hangzása által biztosított élményeket és használja ki a Sonos rendszer által kínált összes lehetőséget.

PLAY:1 PLAY:3 PLAY:5

Vegye körül magát 5.1-es térbeli hangzással
Bővítse ki házimozi rendszerét egy pár PLAY:1 hangszóróval. A PLAY:1 mély, tiszta HiFi hangzást biztosít egy kompakt, de erőteljes hangszóróból.

Vegye körül magát 5.1-es térbeli hangzással
Bővítse ki házimozi rendszerét egy pár PLAY:3 hangszóróval, hogy mélyebb basszust és faltól-falig terjedő hangot biztosítson, amely függőlegesen és vízszintesen is megállja a helyét.

A Play:1 és a Play:3 tartója lehetővé teszi a készülék elhelyzését a falon. Pontosan ott, ahol szeretnéd.

 • KÖNNYŰ VEZÉRLÉS
  Játszd le a zenét minden kedvenc zenei szolgáltatásodról.

  Sonos Controller App-nek köszönhetően egy helyen hozzáférhetsz a kedvenc zenédhez – függetlenül attól, milyen és hány zenei szolgáltatást használsz, vagy milyen országban található a kedvenc rádióadód.

 • KÖNNYŰ VEZÉRLÉS
  A Sonos Controller App alkalmazást bármilyen készüléken használhatja.

  A Sonos Controller App alkalmazást bármilyen készüléken használhatja.
  A Sonos Controller App bármilyen készüléken könnyen kezelhető. Egész otthonában használhatja a zene irányításához okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén.

 • KÖNNYŰ VEZÉRLÉS
  Vegye át a teljes irányítást egész otthonában

  Streameljen más zenét minden szobában. Csoportosítsa a helységeket, hogy mindenhol ugyanazt a zeneszámot játszhassa le. A hangerőt minden helyiségben egyszerre vagy külön-külön is vezérelheti.

 • KÖNNYŰ VEZÉRLÉS
  Állítsa be a hangerőt TV-je távirányítójával.

  A Sonos Controller App alkalmazást bármilyen készüléken használhatja.
  A Sonos Controller App bármilyen készüléken könnyen kezelhető. Egész otthonában használhatja a zene irányításához okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén.